schrijfwedstrijd

BOUQUET Schrijfwedstrijd

COVER-BOUQUET-3500Op 25 maart 2014 heeft Harlequin de 3500ste BOUQUET uitgebracht, onder de titel: Echte mannen, ware liefde. Om deze mijlpaal te vieren hield Harlequin voor het eerst in haar bestaan een schrijfwedstrijd. Drie winnaars zagen hun verhaal gepubliceerd in de speciale editie van BOUQUET die begin november 2014 is verschenen: Viva l’Amore! Bovendien wonnen zij elk €1.000,-!

De BOUQUET-reeks
BOUQUET: dat zijn de liefdesverhalen waar Harlequin beroemd mee is geworden. Deze romantische reeks draait om de droom dat een man die alle vrouwen kan krijgen juist voor jóú kiest. Zij weet niet beter dan dat ze een gewone vrouw is die niets bijzonders te bieden heeft, zeker niet aan een man als hij. Hij kan iedere vrouw krijgen die hij maar zou willen, maar herkent in haar de ware. Samen bewijzen ze dat ware liefde bestaat.

Wist je dat…
  • de BOUQUET-reeks al sinds 1975 bestaat?
  • meer dan 1 miljoen vrouwen in Nederland en Vlaanderen Harlequin-romans lezen?
  • de BOUQUET-verhalen in de afgelopen jaren steeds sexyer zijn geworden?
  • “Bouquetreeksboek” in Van Dale Nederlands staat?
  • er elke 4 weken 12 nieuwe BOUQUET-verhalen verschijnen?
Klik hier om meteen naar de BOUQUET-pockets te gaan

boekenreeks

BOUQUET 3500: de 3 populairste helden in één feestelijke bundel

In Echte mannen, ware liefde, de feestelijke, extra dikke 3500ste BOUQUET die op 25 maart 2014 is verschenen, zijn de drie populairste BOUQUET-helden van dit moment bijeengebracht: de sjeik, de Griek en de Italiaan. Deze drie mannen speelden ook de hoofdrol in de BOUQUET Schrijfwedstrijd: elke deelnemer moest een van deze helden kiezen als hoofdpersoon voor haar of zijn verhaal.  
  • De Italiaan: verleidelijk en onweerstaanbaar charmant…
  • De Griek: vurig, gevaarlijk aantrekkelijk… en soms meedogenloos
  • De sjeik: trots en vastberaden, deze heerser van de woestijn…
de-griekde-italiaande Sjeik

Wil je op de hoogte blijven van alles wat Harlequin uitgeeft? Klik hier om je in te schrijven voor de Harlequin Nieuwsbrief

 

Marit van
Bohemen